La UGT MRW Catalunya se solidaritza amb els companys de Madrid i Benavente, afectats per externalitzacions de l’activitat i acomiadaments

MRWLa secció sindical UGT MRW Catalunya se solidaritza amb els companys i les companyes de Madrid, afectats per l’externalització de la seva activitat logística, i amb els de la Plataforma de Benavente (Zamora), afectats per acomiadaments indiscriminats.

L’empresa MRW deixa de realitzar les operatives logístiques que fins ara cobria amb mitjans i personal propi per externalitzar-les al GrupoUno CTC, amb preus inferiors, fet que comporta una reducció dels salaris de les persones que actualment hi treballen.

Aquest nou cas de dumping social es produeix després que l’empresa hagi estat sancionada per l’administració per no haver aplicat el conveni del sector del transport de mercaderies i logística als seus treballadors i treballadores, aplicant-los condicions laborals més precàries i sous més baixos.

Des de la UGT de Catalunya volem denunciar aquesta política empresarial d’increment de beneficis a costa de les condicions sociolaborals de la plantilla, el que ens aboca únicament a l’empobriment dels treballadors i la destrucció de l’estat del benestar.

La secció sindical UGT MRW Catalunya lluitarà amb els mitjans disponibles per mantenir i millorar les condicions de treball de tots els treballadores i les treballadores i no dubtarà en aplicar les mesures extremes que convinguin, ja que aquesta situació també la considerem extrema.

Comments are closed.