La UGT presentarà noves reclamacions administratives perquè la Generalitat pagui la paga extra del 2014

Generalitat
A les 12 hores del dijous 19 al Registre del Departament d’Economia i Coneixement (Rambla de Catalunya, 29-31)

Demà, dijous 19 de febrer, la UGT de Catalunya registrarà al Departament d’Economia i Coneixement, una vintena de reclamacions administratives per exigir el pagament de la paga extra del 2014 al personal funcionaride la Generalitat.

El responsable del sector de la Generalitat de la UGT de Catalunya,Xavier Casas, atendrà els mitjans de comunicació a les 12 hores davant del Registre d’Economia i Coneixement.

El nostre sindicat continua amb la seva estratègia judicial per aconseguir el retorn de les pagues extres manllevades als treballadors públics, després que més de 200 sentències ens donessin la raó amb la paga de Nadal del 2012 i, finalment, la Generalitat s’avingués a pagar-la a tots els treballadors públics de la Generalitat.

De la mateixa manera que vam fer amb la paga del 2012 i 2013, demà dijous presentarem 20 demandes “pilot” en nom de treballadors de la Generalitat de tot el territori, i si la justícia ens dóna la raó, iniciarem la campanya de reclamacions massives.

L’objectiu de la UGT de Catalunya és que la Generalitat retorni la paga a tots els treballadors públics. Al desembre passat ja vam presentar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la corresponent demanda de conflicte col·lectiu per reclamar-ne el pagament al personal laboral de la Generalitat, uns 10.000 treballadors i treballadores.

Presentació reclamacions paga extra 2014

DIA: dijous, 19 de febrer de 2015.
HORA: 12 hores.
LLOC: Registre departament d’Economia i Coneixement. Rambla de Catalunya, 19-21. Barcelona.

Comments are closed.