La UGT rebutja la sentència de “la manada” i fa una crida a participar en la convocatòria d’aquesta tarda contra la decisió judicial

Avui, després de molts mesos, veu per fi la llum la sentència del judici anomenat mediàticament  ”la manada”, i des de la XASI-UGT volem expressar més gran de les nostres decepcions perquè no entenem què està passant en el sistema judicial d’aquest país. Avui ha quedat demostrat que no està en sintonia amb una societat que cada dia més surt al carrer a demanar l’eliminació de la cultura de la violència vers les dones només pel fet de ser dones.

El passat 8 de març les dones vam sortir al carrer a demanar, d’una vegada per totes, el canvi d’aquesta societat patriarcal que està instal·lada en la cultura de la cosificació de les dones, la discriminació i les bretxes laborals fins a un punt menyspreable.

Aquesta tarda “una  manada” de dones que lluitem per una societat que rebutja la violència masclista, el masclisme, els abusos  sexuals, l’assetjament sexual i per raó de sexe, i que defensem els drets fonamentals, sortirem al carrer a demanar una justícia justa i no patriarcal.

La UGT de Catalunya participa i anima a participar en totes les mobilitzacions, concentracions i altres mostres de rebuig d’aquesta sentència i en la lluita de les discriminacions vers les dones i la violència masclista.

#UGTFeminista  #Yositecreo  #Noesno  #EnsPlantem  #Vivesilliures

Comments are closed.