La UGT reclama un major reconeixement als agents de seguretat privada

seguretat-privada.jpg
El nostre sindicat lamenta la mort del vigilant de seguretat privada de l’Estació de tren de Castelldefels

La UGT de Catalunya lamenta la mort del vigilant de seguretat privada aquest matí, a l’estació de tren de Castelldefels (Baix LLobregat), fruit d’una agressió salvatge. Els fets, que encara estan pendents d’aclariment, són una nova evidència que la feina dels treballadors dels serveis de vigilància privada reclama una major atenció i reconeixement públics.

El tipus de feina dels vigilants de seguretat inclou la seguretat pública, cosa que fa necessari que gaudeixin de la consideració d’agents de l’autoritat que ja són, i la millora de la capacitat de resposta d’aquest col·lectiu.

Des de la UGT de Catalunya, reclamem a l’administració una major implicació, de manera que les empreses de seguretat privada que contracti gaudeixin de la qualitat i les competències necessàries per a fer front de millor manera a aquest servei, que no deixa de ser un servei de seguretat públic.

Igulament, instem a l’Administració -tant al Departament d’Interior com als serveis de contractació de la Generalitat de Catalunya- a treballar aquests aspectes amb els sindicats i les empreses, per evitar que es repeteixin fets com el suceït avui a Castelldefels.

Comments are closed.