La UGT-TB de Catalunya denuncia les alteracions en els processos de selecció de conductors

S’ha rebut queixes raonades dels participants en el mateix procés i s’ha exigit per part del sindicat, que es revisi la documentació completa de tots els treballadors i treballadores que han volgut optar a la plaça de conductor/a.

Un dels conflictes principals és que, degut a problemàtiques en el sistema de servidors i xarxa, part dels participants no van poder presentar certa documentació i avui dia es troben exclosos de poder participar en la selecció, tot i ser treballadores i treballadors potencials per les posicions en la conducció de Transports de Barcelona.

Des de la UGT-TB volem denunciar que en concret, la fase psicotècnica en format online, no ha estat complint els principis bàsics d’igualtat i mèrits. Aquesta es va realitzar sense tenir en compte l’horari de convocatòria, quelcom s’ha mostrat com a un fet discriminatiu, ja que va perjudicar aquelles persones que es connectaven primera hora o bé, a última. Sumem a aquesta situació, l’agreujant de no tenir garanties que la persona que du a terme la prova sigui o no la verdadera aspirant pel lloc.

El sindicat considera que aquest procés no s’està portant a cap de forma correcta i demanem a l’empresa que revisi urgentment i amb atenció, aquells documents aportats pels candidats que reclamen i s’ajustin les diferents fases als principis bàsics de transparència. Si es decideix no atendre a les peticions que fem, es prendran mesures oportunes per part del sindicat, treballadors i treballadores.

Comments are closed.