La UGT va rebutjar la proposta de B:SM de pagar incentius per quantiat als treballadors de la grua

gruabcn.jpgLes declaracions d’Alberto Fernández Díaz (PP) respecte al posicionament del nostre sindicat són mentides interessades

Amb motiu de les declaracions delpresident del grup municipal del PP a lAjuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, on assegura que la direcció de lempresa municipal que gestiona la grua, Barcelona Serveis Municipals (B:SM), va proposar als treballadors cobrar incentius per quantitat de vehicles retirats, i que aquesta proposta va ser recolzada per la UGT de Catalunya i rebutjada per la resta de sindicats amb representació, la nostra organització vol manifestar:

  1. Que les afirmacions d’Alberto Fernández Díaz respecte a la UGT de Catalunya són mentides interessades.
  2. Que la proposta de la direcció de B:SM d’un sistema d’incentius per quantitat i qualitat va ser radicalment rebutjada per TOT el Comitè d’Empresa, format per la UGT de Catalunya, CCOO, CGT i FESIT. Us adjuntem l’acte de la reunió amb l’empresa, signada pels representants de tots els sindicats, en què queda palès que el Comitè no vol ni valorar la proposta de l’empresa.
  3. Que la UGT de Catalunya no ha negociat mai ni negociarà incentius per quantitat per als treballadors i les treballadores de la grua de Barcelona.
  4. Que, actualment, la UGT de Catalunya negocia amb la direcció de B:SM dos aspectes.
  5. Que, amb el retorn de la base de treball a Barcelona, la direcció de B:SM no retiri a la plantilla els 4 euros diaris per trasllat de base que havia concedit quan els treballadors van ser traslladats de Plaça d’Espanya a la Zona Franca.
  6. Que amb el trasllat a les noves bases de litoral (c. de Bac de Roda), Plaça d’Espanya i Vall d’Hebron, els treballadors i les treballadores puguin escollir el dipòsit base on anar a treballar, ja que l’empresa ha repartit la plantilla sense tenir en compte la seva residència.
{mxc} 

Comments are closed.