La UGT valora convocar mobilitzacions per la postura de la direcció de Caixabank

CaixaBankAjornada la mesa de negociació de demà pel dilluns 15 de juny

La direcció de Caixabank ha comunicat a la representació sindical la suspensió de la mesa prevista per demà, dijous 11 de juny, al no preveure cap tipus de canvi en les mesures que ja havien proposat.  La propera reunió, doncs, queda ajornada pel pròxim dilluns 15 de juny.

Davant del immobilisme de la direcció de l’empresa de Caixabank i donat que segueixen sobre la taula les mesures presentades anteriorment – acomiadaments forçosos en l’Expedient de Regulació d’Ocupació i la eliminació del concepte salarial d’ajuda dels fills- des de la UGT de Catalunya s’està valorant la convocatòria de concentracions, mobilitzacions i aturades parcials a l’empresa.

Recordem que des del nostre sindicat exigim:

–       La retirada dels acomiadaments forçosos. Un cop retirada aquesta clàusula, el nostre sindicat valoraria els imports que han de contemplar els efectes normatius fiscals i de seguretat social.

–       Aprofundir els programes de prejubilació.

–       Pel que fa la desaparició de l’ajuda per fills, no signarem una rebaixa salarial. Al contrari, creiem necessari millorar les condicions dels nivells inferiors.

–       És urgent endegar un pla de contractació: la contínua perllongació de la jornada demostra la greu manca de personal.

–       Accelerar el retorn dels desplaçats.

Comments are closed.