L’Aliança es nega a abonar la paga extra de juny

Als treballadors de l’Hospital Sagrat Cor, Gestclínic i Clínica de Sabadell, que són els centres en procés de venda al grup financer Capio

Els treballadors i les treballadores de l’Hospital Sagrat Cor (HUSC) volen denunciar públicament que la direcció general de l’Aliança va comunicar el 23 de juny passat la decisió unilateral de què la paga extraordinària de juny es fes efectiva a la plantilla de tots el centres del grup, amb excepció de l’HUSC, Gestclinic i Clínica de Sabadell. Aquest centres són els que es troben en procés de venda al grup financer Capio.

L’argument que ofereix la direcció de l’Aliança és la manca de recursos econòmics, quan es públic que durant el mes de juny el grup s’ha venut el Centre Sociosanitari Palau per un quants milions d’euros.

Desprès d’un mes de pressions per part del comitè d’empresa per saber la data de l’abonament de la paga, a dia d’avui la resposta del màxim responsable del centre, Rafael  Barba, ha estat literalment que “el tema de la paga està verd”.

Per al comitè d’empresa de l’HUSC, aquests fets no tenen cap mena de justificació a no ser que la finalitat sigui la de discriminar i indignar la plantilla dels centres, i exigeix als responsables de l’Aliança que doni explicacions als seus treballadors i treballadores.

 

Comments are closed.