L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya organitza un concert per l’habitatge digne

Dins de la campanya de recollida de signatures per presentar una Iniciativa Legislativa Popular al Parlament de Catalunya 
concertavalot
 
L'Avalot – Joves de la UGT organitza el proper dissabte, 29 de setembre, un concert per l'habitatge digne, amb les actuacions dels grups Aramateix (www.aramateix.cat) i Discípulos de Otilia (www.discipulosdeotilia.cat).

 

El concert, que és gratuït i tindrà lloc a les 21 hores a la Plaça dels Àngels de Barcelona, s'emmarca dins de la campanya de recollida de signatures "Per un habitatge digne, signa!".

Des del dia 1 de maig i fins a mitjans de desembrel'Avalot està recollint les 50.000 signatures necessàries per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular (ILP) de Llei de mesures urgents per a l'habitatge.

 

La Llei de mesures urgents per a l'habitatge de l'Avalot proposa: 

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer indefinit, i el 30%, en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.

Per tal d'aconseguir les 50.000 signatures, l'Avalot ha posat en marxa la campanya "Per un habitatge digne, signa!". Es pot signar a les 44 seus de la UGT de Catalunya, a més de les taules itinerants que l'Avalot instal·la per tot Catalunya (amb especial incidència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona), principalment a espais cèntrics i concorreguts de les principals ciutats, així com a Universitats i d'altres llocs eminentment juvenils, i de manera puntual a esdeveniments culturals, socials i esportius. El sindicat també està recollint signatures al seu espai natural, les empreses.

 

Poden signar per donar el seu suport a l'Avalot totes les persones a partir de 16 anys empadronades a Catalunya o, en el cas del estrangers, amb situació regularitzada.

 

Trobareu tota la informació de la campanya "Per un habitatge digne, signa!" a: http://habitatge.avalot.cat/2.html.

 


CONCERT "PER UN HABITATGE DIGNE, SIGNA!"

DIAdissabte, 29 de setembre de 2007
HORA: 21 hores
LLOCPlaça dels Àngels (Barcelona)
Amb les actuacions de: ARAMATEIX i DISCÍPULOS DE OTILIA
Entrada gratuïta


{mxc} 

Comments are closed.