L’AVALOT recollirà demà signatures per un habitatge digne a diferents universitats catalanes

avalotS'instal·laran taules a tres facultats de Barcelona, a Vilanova i la Geltrú, a l'Hospitalet de Llobregat i al campus de la UAB 

L'Avalot – Joves de la UGT de Catalunya centrarà demà en diferents universitats catalanes la seva recollida de signatures dins de la campanya "Per un habitatge digne, signa!". Avui s'han instal·lat diferents taules a la Zona Universitària de Barcelona i demà es recolliran signatures a les següents universitats i facultats:

  • Universitat de Barcelona: durant tot el dia, a les Facultats de Filologia i Matemàtiques (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).
  • Universitat de Barcelona: a la tarda, a la Facultat de Geografia i Història (c. de Montalegre, 6, Barcelona).
  • Universitat de Barcelona: durant el matí, a la Facultat d'Odontologia i l'Escola Universitària d'Infermeria (c. de Feixa Llarga, s/n, l'Hospitalet de Llobregat).
  • Universitat Autònoma de Barcelona: durant tot el dia, amb diverses taules per tot el campus (Cerdanyola del Vallès).
  • Universitat Politècnica de Catalunya: durant tot el dia, a l'Escola Universitària Politècnica de Vilanova i la Geltrú (Rambla de l'Exposició, Vilanova i la Geltrú).
  • Universitat Pompeu Fabra: durant tot el dia, al Campus de la Ciutadella (c. de Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona).


Des del dia 1 de maig i fins a mitjans de desembre
l'Avalot està recollint les 50.000 signatures necessàries per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular (ILP) de Llei de mesures urgents per a l'habitatge.

La Llei de mesures urgents per a l'habitatge de l'Avalot proposa: 

 

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer indefinit, i el 30%, en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.

 

Per tal d'aconseguir les 50.000 signatures, l'Avalot ha posat en marxa la campanya "Per un habitatge digne, signa!". Es pot signar a les 44 seus de la UGT de Catalunya, a més de les taules itinerants que l'Avalot instal·la per tot Catalunya (amb especial incidència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona), principalment a espais cèntrics i concorreguts de les principals ciutats, així com a Universitats i d'altres llocs eminentment juvenils, i de manera puntual a esdeveniments culturals, socials i esportius. El sindicat també està recollint signatures al seu espai natural, les empreses.

 

Poden signar per donar el seu suport a l'Avalot totes les persones a partir de 16 anys empadronades a Catalunya o, en el cas del estrangers, amb situació regularitzada.

 

Trobareu tota la informació de la campanya "Per un habitatge digne, signa!" a: http://habitatge.avalot.cat/2.html.

{mxc} 

Comments are closed.