L’Avalot recollirà signatures per un habitatge digne a diferents universitats i a l’EOI de Drassanes

taula_signaturesL'Avalot – Joves de la UGT de Catalunya continuarà demà la seva recollida de signatures dins de la campanya "Per un habitatge digne, signa!" als següents centres:

  • Universitat de Barcelona: durant el mati, a les Facultats de Filologia i Matemàtiques (Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona).
  • Universitat de Barcelonadurant el matí, a la Facultat de Geografia i Història (c. de Montalegre, 6, Barcelona).
  • Universitat Autònoma de Barcelona: durant el matí, amb diverses taules per tot el campus (Cerdanyola del Vallès).
  • Universitat Pompeu Fabra: durant el matí, al Campus de la Ciutadella (c. de Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona).
  • Escola Oficial d'Idiomes – Barcelona Drassanes: durant la tarda, a l'Escola Oficial d'Idiomes de Drassanes (Avinguda de les Drassanes / Plaça de Jean Genet).


Des del dia 1 de maig i fins a mitjans de desembre
l'Avalot està recollint les 50.000 signatures necessàries per presentar al Parlament de Catalunya una iniciativa legislativa popular (ILP) de Llei de mesures urgents per a l'habitatge.

La Llei de mesures urgents per a l'habitatge de l'Avalot proposa: 

  • Que el 65% del sòl que es qualifiqui per a ús residencial de nova implantació es reservi a habitatge de protecció pública.
  • Que d'aquest 65%, el 70% es reservi per a habitatge de protecció pública en règim de lloguer indefinit, i el 30%, en règim de compra.
  • Que la Generalitat destini una partida no inferior al 7% del seu pressupost a les polítiques públiques d'habitatge.

 

Per tal d'aconseguir les 50.000 signatures, l'Avalot ha posat en marxa la campanya "Per un habitatge digne, signa!". Es pot signar a les 44 seus de la UGT de Catalunya, a més de les taules itinerants que l'Avalot instal·la per tot Catalunya (amb especial incidència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona), principalment a espais cèntrics i concorreguts de les principals ciutats, així com a Universitats i d'altres llocs eminentment juvenils, i de manera puntual a esdeveniments culturals, socials i esportius. El sindicat també està recollint signatures al seu espai natural, les empreses.

 

Poden signar per donar el seu suport a l'Avalot totes les persones a partir de 16 anys empadronades a Catalunya o, en el cas del estrangers, amb situació regularitzada.

 

Trobareu tota la informació de la campanya "Per un habitatge digne, signa!" a: http://habitatge.avalot.cat/2.html.

{mxc} 

Comments are closed.