Les plantilles de Cacaolat es concentren demà en defensa dels 400 llocs de treball

cacaolat

Demà, divendres 17 de març, els treballadors i treballadores de Cacaolat faran dues concentracions davant els centres de treball de Parets del Vallès (a les 13 hores), i del carrer Pujades a Barcelona (a les 14 hores) en defensa dels 400 llocs de treball i de la continuïtat de l’empresa del grup Nueva Rumasa. Les protestes s’han convocat en hores de canvi de torn.

Divendres que ve, 25 de març, la UGT de Catalunya i la CONC han convocat una altra concentració davant de tots dos centres, i el dissabte 26 de març una tercera protesta, aquesta vegada a la Plaça de Sant Jaume (Barcelona).

La plantilla de Cacaolat ja va viatjar dissabte passat a Madrid, per a manifestar-se conjuntament amb la resta de treballadors i treballadores d’altres empreses del grup Nueva Rumasa, afectades per la mala gestió de la família Ruiz Mateos.

Concentració treballadors i treballadores de Cacaolat

DIA: Divendres, 18 de març de 2011
HORA i LLOC: a les 13 hores, davant la planta de Parets del Vallès (Polígon Can Volart. Torre dels Cellers s/n) i a les 14 hores, a l’entrada del centre de treball de Barcelona (c/Pujades, 25)

Comments are closed.