Les treballadores de la cuina de la residència militar de Pedralbes no cobren des de fa tres mesos

pedralbesL’empresa que gestiona el servei, Global Food Management, porta mesos sense pagar correctament als treballadors

La UGT de Catalunya denuncia que tres treballadores de la cuina, la cafeteria i el menjador de la Residència Militar Logística Pedralbes porten tres mesos sense cobrar, i que aquesta situació no és nova, ja que al mes de setembre vam haver de denunciar l’endarreriment de quatre nòmines.

L’actuació de l’empresa que gestiona el servei, Global Food Management, ubicada a Màlaga, està provocant a les treballadores una situació de necessitat i risc social, fins al punt d’haver de recórrer als serveis socials. La resta de treballadors també arrosseguen problemes per cobrar la totalitat del sou.

El nostre sindicat ha interposat una demanda de reclamació de quantitat davant el jutjat i una més davant la Inspecció de Treball, qui ja té obert un expedient sancionador a l’empresa sense que la situació s’hagi solucionat. També s’ha fet arribar la situació de les treballadores al responsable militar del centre i al Govern Militar.

El no pagament de les nòmines se suma a les condicions de precarietat laboral, la deixadesa de l’equipament, la manca d’uniformes i material…

El proper dimecres, 25 de febrer, s’ha convocat una concentració de protesta de 10 a 13 hores davant de la Residència Militar d’Oficials (Avinguda Diagonal, 666, Barcelona).

Comments are closed.