Les treballadores de la neteja de la residència per a la gent gran Puig d’en Roca a Girona portaran avui a la Generalitat signatures de suport dels residents i les seves famílies

KLE
Es troben en vaga indefinida des de dimarts perquè Kluh Lianer no els paga

Avui a les 12 hores, les treballadores de l’empresa Kluh Linaer –que fan el servei de neteja de la residència per a la gent gran Puig d’en Roca- registraran en la seu de la Generalitat a Girona les signatures dels usuaris i usuàries del centre, dels familiars d’aquests i d’altres treballadors de la residència com a mostra suport.

Les acompanyaran en el lliurament de les signatures el secretari general de la UGT Comarques Gironines, Xavier Casas, i la secretaria general de la Federació de Serveis, Mobilitat i Consum (FeSMC) de la UGT Comarques Gironines, M. José Grau.

A més, en aquesta tercera jornada de vaga, les treballadores tenen previst fer una seguda a la Generalitat, en protesta per les dificultats que estan vivint per culpa de l’empresa, que encara no els ha pagat les nòmines ni de març ni d’abril, com tampoc la paga extraordinària que havia d’haver-se abonat entre el 15 i el 31 de març.

Des de dimarts, les treballadores estan en vaga indefinida. Com més temps passa més difícil esdevé la situació per a les famílies de les treballadores, que ara afegeixen a les reclamacions dels salaris la dels interessos que han de suportar per no poder fer front als pagaments bancaris, etc.

Comments are closed.