L’Hospital Moisès Broggi acomiada 50 treballadors aquest darrer mes

broggliEls professionals de l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí van celebrar el dia Internacional de la Infermeria sota el lema: ”Treballem Junts” i sota l’ombra dels 50 acomiadaments que s’han dut a terme durant aquest últim mes.

El personal acomiadat ha denunciat a l’empresa ja que la majoria dels contractes estaven realitzats de forma fraudulenta. L’hospital,que presumeix d’un codi ètic basat en la confiança i el respecte als professionals, amenaça a les persones acomiadades de no tornar a contractar-les si denuncien la situació.

Evidentment, els 50 llocs de treball han comportat canvis molt importants en la forma de treballar de tot el personal de l’hospital. De moment, s’han cobert 15 d’aquestes places amb personal sanitari de poca o nul·la experiència, amb necessitat de formació i amb nul coneixement del funcionament de l’hospital de Sant Joan Despí.

Cal recordar que a aquets marc de mancances s’afegeix les reiterades denuncies per part del comitè d’empresa sobre la insostenible situació de les urgències de l’hospital, permanentment col·lapsades, així com la pretensió verbalitzada per la direcció de que una empresa privada tingui accés a les instal·lacions de l’hospital per tractar als seus pacients.

Per tot això, el comitè d’empresa ha sol·licitat una reunió amb la direcció del CatSalut per solucionar la greu situació que, la desafortunada decisió de la direcció del Consorci Sanitari Integral, ha provocat a l’Hospital Comarcal.

Comments are closed.