Manifestació dels treballadors de Johnson Controls Manufacturnig en contra del tancament de l’empresa

johnson_controlsEl comitè d’empresa Johnson Controls Manufacturing Espanya, vol manifestar el seu enèrgic rebuig al tancament de la companyia que comporta la pèrdua de 125 llocs de treball.

La decisió empresarial de tancament de la factoria que la multinacional americana té a la nostra ciutat, no respon més que al fi de traslladar el gruix de la nostra producció a països de mà d’obra barata i fora de la zona euro com Turquia i Mèxic.

Els treballadors de la planta de Sabadell s’oposen a la deslocalització dels nostres productes i exigeix a la companyia alternatives al tancament, com el pla inicial de la pròpia Direcció local, de traslladar-nos a unes instal·lacions més econòmiques i dins de la nostra comarca.

El Comitè d’empresa com a mostra de la indignació i el desassossec que produeix la pèrdua de tants llocs de treball, ha convocat una manifestació que tindrà el seu origen en la Plaça de l’Ajuntament de Sabadell a les 10 hores de demà dia 15 de novembre i conclourà en els voltants de l’Hotel Verdi, situat en l’Eix Macià de Sabadell.

D’aquesta forma la plantilla acompanyarà al Comitè d’empresa en la primera reunió amb la Direcció de la multinacional en el procés de tancament de la factoria.

És a través d’aquest comunicat que el Comitè d’empresa fa una crida als poders públics perquè se centrin realment en el problema que acuita als seus ciutadans: l’atur.

Per això recorda que les bones prediccions econòmiques que pregona el Govern no es materialitzen més que en la destrucció contínua d’ocupació, i també volem expressar-li al Govern de la Generalitat que no es construeix un país sense indústria.

Comments are closed.