Manifestació #riuada5j en defensa del cabal de l’Ebre

manifestacio-ebre

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha convocat aquest diumenge, 5 de juny, una manifestació massiva a Barcelona contra el Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre. L’objectiu és demostrar a les institucions europees que la pressió ciutadana ja mostrada a la manifestació d’Amposta el 7 de febrer segueix intacta i reforçar la batalla jurídica que es concretarà aquest mes de juny amb la presentació d’una queixa contra el pla davant la Comissió Europea.

Més de 66 entitats i organitzacions no governamentals, moviments socials i ambientalistes, partits polítics (a excepció del PP i Ciutadans) i sindicats –entre ells, la UGT de Catalunya- donen suport a la manifestació, quesortirà a les 12 hores de la Plaça Universitat i marxarà fins a la Plaça de la Catedral, encapçalada per una pancarta que durà per lema ‘L’Ebre sense cabals és la mort del delta’.


Ajuda’ns a fer difusió de la manifestació a les xarxes socials. 
S’ha creat el hashtag #Riuada5J i es fa una crida a fer-se fotos (o vídeos) amb gotes d’aigua i missatges de suport a la mobilització.

Fem una riuada blava. Per tal de fer de la manifestació una gran riuada de color blau, us demanem que vingueu amb samarretes de color blau, pancartes i altres elements visuals d’aquest color.

Més informació a http://www.ebre.net/

 

Comments are closed.