Marxa ciclista ‘Salvem el bicing’

Les entitats que formem part de la plataforma ‘Salvem el Bicing’, entre elles la UGT de Catalunya, convoquem divendres, 26 d’octubre, una concentració + marxa ciclista lenta en defensa del servei de Bicing de Barcelona.

Animem a tots els veïns i les veïnes de Barcelona a portar la seva bici particular a la concentració de Plaça Sant Jaume (20 hores) i a acompanyar-nos en la marxa ciclista lenta, que recorrerà Jaume I, Via Laietana, Jonqueres, Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar a la plaça Catalunya.

A les 12 hores, l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya informarà els usuaris i les usuàries del Bicing de la necessitat de salvar aquest servei públic de transport municipal.

#SalvemElBicing
La Plataforma Salvem El Bicing aplega a usuaris i entitats, amants de la bici, la mobilitat sostenible i ciutadans en general per a dir ben alt i ben clar que Barcelona ha de canviar el rumb per afrontar un futur respectuós amb el medi ambient i sobretot amb els seus ciutadans.
La pujada dels preus d’aquest servei per part de l’Ajuntament de Barcelona posa el Bicing en perill de desaparició. El nou sistema tarifari penalitza, castiga i criminalitza a aquells usuaris que utilitzen més sovient el sistema de transport públic. La decisió de l’Ajuntament de Barcelona provocarà una davallada dels usuaris i les usuàries, i pot ser l’excusa perfecta per iniciar l’acomiadament de treballadors i treballadores.

La plataforma ‘Salvem el Bicing’ està formada per la UGT de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona, la FAVB, BACC – Bicicleta Club de Catalunya, PTP – Promoció del Transport Públic i CCOO de Catalunya.

Podeu consultar més informació i sumar-vos a la plataforma ciutadana podeu consultar el blog salvemelbicing.wordpress.com

Comments are closed.