MCA-UGT insta la direcció de Nissan a valorar la proposta presentada pels sindicats

nissan1S’han de reprendre les negociacions per apostar pel futur dels treballadors i treballadores de la planta. 

La Federació MCA- UGT Catalunya lamenta la situació en què es troben les relacions de negociació a Nissan al no arribar a un acord. La proposta plantejada pels sindicats recull les necessitats de competitivitat que requeix la planta per consolidar l’ocupació actual, crear nous llocs de treball, augmentar les produccions i aconseguir l’adjudicació del nou vehicle.

L’espai de trobada entre les nostres propostes i les necessitats plantejades per la Direcció no era insalvable, però la postura de l’empresa ha estat immobilista i caciquista. Creiem que els compromisos de la multinacional per la planta no s’han perdut i és imprescindible tornar a la taula de negociacions. S’ha d’apostar pel seny, la serietat i la coherència com ha demostrat la Secció Sindical MCA-UGT Nissan en tot aquest procés. Reprendre les negociacions no s’ha de considerar una derrota, sinó un reconeixement de la maduresa i la coherència d’apostar pel futur dels treballadors/es de la planta.

Les negociacions no estan trencades, i si és l’altra part qui les trenca, serà l’única responsable de no tenir futur. Per això, instem la Direcció perquè valori la proposta presentada pels sindicats i busqui alternatives a l’acord que satisfacin totes dues parts.

Comments are closed.