MCA-UGT insta la direcció de Nissan per a que la pick-up es fabriqui a Barcelona

nissan1.jpg

Després que Nissan anunciés que la planta de Barcelona no fabricarà la nova pick-up de la marca, des de la Federació del Metall, Construcció i Afins de la UGT de Catalunya veiem amb preocupació la situació, ja que considerem que de confirmar-se l’adjudicació del model es donaria més estabilitat i càrregues de treball a la planta de Nissan a Barcelona i, per consegüent, als diferents proveïdors, afermant i ampliant encara més el pla industrial acordat fa uns mesos.

Per a la Federació del Metall, Construcció i Afins de la UGT de Catalunya l’adjudicació de la pick-up donaria estabilitat i visió de futur a la planta, consolidant-la cap a nous models i possibilitats. És per això que, des del nostre sindicat advoquem perquè la direcció de Nissan reprengui les negociacions, recondueixi el procés que ha de permetre la confirmació de l’adjudicació, i restableixi un marc de negociació amb els sindicats per estudiar, discutir i acordar aquells paràmetres qeu siguin necessaris perquè la planta pugui veure com es fa efectiva la fabricació del pick-up i futurs models, combinant en aquesta negociació les necessitats reals de la planta i les necessitats socials dels treballadors i les treballadores de la planta.

La manca de diàleg no beneficia ningú i, des de la MCA-UGT de Catalunya seguirem reivindicant aquest espai de diàleg i negociació. No renunciarem a l’adjudicació de qualsevol vehicle que, en un un present o en un futur, pugui desenvolupar-se a la planta. Ni tampoc prioritzarem altres interesssos que perjudiquin en un futur el conjunt de treballadors de Nissan.

Comments are closed.