Més de 400 instàncies contra les retallades en les Escoles Municipals de Barcelona

imeb2Els treballadors i les treballadores de les escoles municipals de Barcelona (IMEB – Consorci) s’han mobilitzat aquest matí per la dignitat laboral i professional del personal i esl centres.

Els treballadors i les treballadores s’han concentrat davant l’Ajuntament de Barcelona, coincidint amb la celebració del Ple, i han realitzat activitats lúdico-reivindicatives a la plaça Sant Jaume.

Posteriorment, els treballadors s’han dirigit a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la plaça Sant Miquel per enregistrar individualment més de 400 instàncies amb la següent exposició dels fets:

En data i de gener de 2009, l’Ajuntament de Barcelona acorda l’adscripció del personal dels centres educatius de Barcelona en el Consorci d’Educació.

Tres anys després de fer-se efectiva aquesta adscripció voldria constatar que les meves condicions laborals i professionals han patit un progressiu deteriorament.

L’Ajuntament de Barcelona, lluny de tutelar aquest procés i mantenir la qualitat dels centres educatius i dels professionals que hi treballem, ha abandonat a les decisions del Consorci i el Departament d’Educació la situació dels nostres centres“.

Tanmateix, la petició d’aquestes instàncies individuals ha estat comuna: el retorn a la plantilla pròpia de l’Ajuntament, i deixar sense efecte l’adscripció al Consorci d’Educació de Barcelona.

En acabat, s’ha llegit un Manifest per les Escoles Muncipals de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*