Més de 9.000 treballadors de l’administració de Justícia a Catalunya estan convocats a una vaga indefinida a partir de demà

A les 10:30 hores, concentració davant del Departament de Justícia de Catalunya. A partir de les 11 h., manifestació fins a la seu del Departament de Governació i Relacions Institucionals

La UGT de Catalunya, juntament amb la CONC, STAJ i CSIF, han convocat per a demà dimecres, 4 de setembre, l’inici d’una vaga indefinida que afecta tot el personal de l’Administració de Justícia a Catalunya, format per un total d’uns 9.000 treballadors i treballadores.

Coincidint amb l’inici de la vaga, els treballadors i les treballadores de l’Administració de Justícia de catalunya es concentraran a les 10:30 hores davant la seu del Departament de Justícia (Pau Claris, 81), des d’on a partir de les 11 hores iniciaran una manifestació fins a la seu del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya (Via Laietana, 26).

Aquesta vaga indefinida vol mostrar el rebuig de la plantilla a l’acord del Govern de la Generalitat pel qual s’adopten mesures excepcionals de reducció de les despeses de personal al servei de l’Administració de Justícia per a l’exercici pressupostari de 2013 i que comporta la reducció de les retribucions d’aquest personal de juny a desembre. Tanmateix, els treballadors i les treballadores de l’Administració de Justícia a Catalunya reclamen la recuperació progressiva de les retribucions i el poder adquisitiu perdut des del 2010, així com la recuperació dels drets laborals manllevats en els darrers temps.

Comments are closed.