Més del 55% de la comunitat educativa segueix la vaga a l’educació a Catalunya

0cartell 9 de maig cara

La vaga, que se celebra arreu de l’Estat, afecta l’ensenyament públic i privat no universitari

A primera hora del matí, la vaga general en l’ensenyament a Catalunya convocada per avui, 9 de maig, està tenint un seguiment globalsuperior al 55%. La FETE-UGT de Catalunya destaca que la vaga s’ha estès a la pràctica totalitat dels centres educatius públics i posa èmfasi en l’adhesió dels centres d’infantil, així com la suma de les federacions de pares i mares d’alumnes.

Tanmateix, la FETE-UGT de Catalunya fa una crida a la participació en els manifestacions i concentracions que tindran lloc avui a Catalunya.

Barcelona – 12:30 hores, manifestació des de la plaça Universitat.

  Tarragona – 12 hores, concentració davant Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona (Sant Francesc, 7). 18 hores, manifestació des de la Plaça Imperial Tarraco.

  Girona – 18 hores, mani des de la Torre del Rellotge de la Devesa.

 Lleida – 18 hores, davant de Governació.

  Tortosa – 19 hores, plaça Estadi.

La FETE-UGT de Catalunya destaca la importància del seguiment d’aquesta jornada de vaga, que se celebra arreu de l’Estat, i que té el propòsit d’impedir que la LOMCE s’aprovi, així com denunciar les constants retallades en recursos humans i materials que pateix l’ensenyament a Catalunya per culpa d’unes polítiques d’austeritat que, en realitat, amaguen una voluntat de canvi de model educatiu, un model que no estarà a l’abast de tothom per igual i que hipoteca el futur del país. 

Comments are closed.