Més del 90% de la plantilla de Hewlett Packard a Catalunya se suma al primer dia de vaga indefinida

hp3Avui s’ha iniciat la vaga indefinida dels treballadors i les treballadores de Hewlett Packard arreu de l’Estat, com a mostra de rebuig a la decisió de la direcció d’aplicar la nova reforma laboral per les plantilles d’HP Outsourcing i HP Consultoria i Aplicacions, que afecta més de 2.300 treballadors arreu de l’Estat, dels quals, més de 800 a Catalunya.

A més, des de la UGT de Catalunya temem que aquesta aplicació no sigui més que l’inici, i que en breu la direcció de Hewlett Packard apliqui un Expedient d’extinció (de fet, l’empresa ha anat acomiadant sistemàticament plantilla arreu de l’Estat, un centenar de treballadors en els darrers dos anys).

El seguiment de la vaga indefinida que s’inicia avui ha estat de més del 90% a Catalunya: només han anat a treballar els càrrecs directius. Els treballadors i les treballadores s’han sumat als piquets informatius i han recorregut en manifestació el polígon Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès, aturant-se davant la seu del Banc Sabadell, un dels principals clients d’HP.

La UGT de Catalunya espera que l’èxit de la vaga indefinida que comença avui faci a la direcció de Hewlett Packard replantejar-se el seu posicionament.

Comments are closed.