Nova agressió a un treballador del Trambesòs a Sant Adrià

tambaixLa UGT de Catalunya torna a denunciar la inseguretat amb què la plantilla treballa diàriament en Sant Adrià del Besòs i Badalona

La seguretat dels conductors del Trambesòs segueix en risc. El passat dijous, a les 20 hores, un conductor del Tram arriba a la terminal i fa el canvi de cabina.

Abans de continuar s’adona que un passatger entra acompanyat d’un gos gran i sense morrió. El treballador dóna l’avís per megafonia informant de la prohibició – a excepció d’un gos pigall – de viatjar al Tramvia acompanyats per animals. El viatger baixa del Tram i comença l’atac contra el conductor que aguanta els insults i les agressions verbals per part de l’usuari. Finalment, decideix sortir de la cabina per explicar-hi la situació i aclarir que no és res personal. El conductor rep un cop de puny mentre l’usuari surt fugint amb el gos de la parada.

Des de la UGT de Catalunya demanem una resposta urgent a la manca de seguretat de la plantilla i els usuaris del Trambesòs en el seu pas pels barris més conflictius de Sant Adrià del Besòs i Badalona per tal de què no es tornin a repetir aquestes situacions i que la integritat dels treballadors es garanteixi. Per això demanem més implicació per part dels ajuntaments i de les forces policials.

Comments are closed.