Nova concentració dels bombers de la Generalitat davant el Departament d’Interior

Dimecres, a les 16 hores, amb motiu de la reunió entre direcció i sindicats

Demà dimecres, 1 de febrer, a les 16 hores, està prevista una nova reunió entre els representants sindicals dels Bombers de la Generalitat i la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.

L’administració vol aplicar al Cos de Bombers un segon nivell de retallades, com passa amb la resta de col•lectius especials, que ens afectaria principalment en:

•       La no incorporació de nous efectius en els propers dos anys, fet que empitjorarà la situació de manca de personal i l’envelliment del personal.

•       Introducció de canvis en la incapacitat temporal, mesura que penalitza el col•lectiu de Bombers, que pateix gran nombre de lesions derivades del manteniment de les condicions físiques inherents a la seva professió, fora de les hores de servei.

•       Incompliment del compromís amb el pas del grup C2 (antic D) al C1.

No podem acceptar que els bombers tinguem més retallades que la resta d’empleats públics. A més a més, els sindicats presentaran una plataforma consensuada pels tres sindicats (CCOO, CATAC, UGT), per tal de començar a negociar uns nous acords laborals.

Durant la reunió, a partir de les 16 hores, els agents del Cos de Bombers es concentraran pacíficament davant la seu del Departament d’Interior per donar suport als seus representants.

Concentració Bombers de la Generalitat

DIA: 1 de febrer de 2012.
HORA: 16 hores.
LLOC: Davant Departament d’Interior. Diputació, 355. Barcelona.

Comments are closed.