Noves concentracions de protesta per evitar que el Port de Barcelona adjudiqui el servei d’autobusos de les terminals de creuers sense respectar el conveni col·lectiu

Noves mobilitzacions els dies 14, 22 i 29 de novembre.

El plec de condicions no recull ni la subrogació dels treballadors ni els costos laborals del conveni de transport de viatgers per carretera de Barcelona.

La UGT de Catalunya continua endavant amb les accions de protesta per denunciar que l’Autoritat Portuària de Barcelona (APB) vol adjudicar el servei d’autobusos entre les terminals de creuers i Colom sense respectar ni la subrogació dels treballadors ni els costos laborals del conveni col·lectiu d’aplicació. S’han convocat noves concentracions els propers dies 14, 22 i 29 de novembre, d’11.30 a 12.30 hores, davant de la seu de l’APB al World Trade Center.

Aquest servei l’ofereix des de fa anys l’empresa Transports Ciutat Comtal (TCC) amb 25 treballadors. Ara, l’APB ha tret a concurs la concessió del servei i no ha inclòs al plec de condicions ni els costos laborals ni la subrogació d’aquests treballadors a la possible nova empresa, tal com recull el conveni col·lectiu del transport de viatgers per carretera de la província de Barcelona. Això suposaria, a més d’una rebaixa de les condicions laborals, l’acomiadament dels actuals 25 conductors que fan el servei.

Davant d’aquests fets irresponsables per part d’un organisme públic, el nostre sindicat exigeix el reinici del procés de concurs respectant el conveni col·lectiu i els drets laborals.

Comments are closed.