Noves mobilitzacions per exigir una solució al conflicte a Inovyn – Solvay

solvay-martorellDimarts 3 de novembre, manifestació des de la fàbrica fins l’Ajuntament de Martorell

El comitè d’empresa d’Inovyn-Solvay considera que cal obrir una nova etapa en la cerca de solucions per trobar una sortida a la crisi que afecta la planta de Martorell, després de tres mesos de mobilitzacions.

Tot i que la plantilla d’Inovyn – Solvay ha rebut el suport sindical, social i polític tant de l’àmbit local com nacional, encara no s’ha trobat una solució idònia. La manca de solucions per part del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i el silenci de l’empresa demostren que ni un ni l’altre tenen cap tipus interès ni respecte pels treballadors i les treballadores d’Inovyn. 

Per això, el comitè es reafirma en la seva voluntat de defensar fins al final el dret del treball, continuant la lluita amb accions més contundents, tal com els treballadors i treballadores volen.  

El comitè exigeix a l’empresa que prengui les mesures necessàries per garantir tots els llocs de treball. També li exigeix aquesta condició al Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme i fins i tot al poder judicial, perquè es compleixi amb la societat i no afegeixin més dolor a la plantilla amb l’excusa del compliment estricte de la llei.

Per iniciar aquest nova etapa de mobilitzacions, el pròxim dimarts 3 de novembre, a les 18 hores, està convocada una manifestació que començarà a la porta de la fàbrica i acabarà a l’Ajuntament de Martorell.

Comments are closed.