Patronals i sindicats reclamem al Govern la dignificació de l’atenció a la gent gran

Les entitats i les organitzacions sindicals es reuniran demà amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies per abordar els punts claus que millorin l’atenció a la gent gran.

Els agents socials i econòmics de l’àmbit d’atenció a la gent gran a Catalunya es reunirem demà dimecres, 9 de gener, amb el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, per reclamar la millora de l’atenció a la gent gran.

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials, Centres Socio-sanitaris Catòlics de Catalunya, Comissions Obreres, Consorci de Salut i Social de Catalunya, La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, La Unió Catalana d’Hospitals, la UGT de Catalunya i La Unió de Petites i Mitjanes Residències demanem, d’una banda, millorar les condicions laborals per als més de 40.000 treballadors i treballadores del sector i, d’altra banda, garantir la sostenibilitat de les entitats proveïdores de la xarxa d’utilització pública. Entre els diferents punts claus que s’abordaran es plantejarà un conveni català per aquest àmbit.

Aquestes entitats i organitzacions sindicals ja vam presentar al juliol del 2017 al Departament el “Manifest del sector d’atenció a la gent gran de Catalunya”, que reclamava l’aportació de 300 milions d’euros per millorar l’atenció a la gent gran, millorar les condicions laborals dels treballadors i les treballadores, i augmentar les tarifes públiques no revisades des de fa 10 anys.

Comments are closed.