Pedalem contra la Reforma Laboral. Vine a fer els 111!

pedalem-contra-la-reforma

Des de l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya, dins del marc de la campanya Amb l’aigua al coll volem manifestar-nos de manera diferent.

Per això farem una bicicletada lúdico – reivindicativa des de Girona a Barcelona fent una parada per dinar a Granollers.

111 km per denunciar la situació que el jovent català estem patint amb aquesta crisi que nosaltres no hem provocat. Som la primera generació que ja estem veient retallar els nostres drets respecte als gaudits pels nostres pares.

Ens movem per aturar aquesta reforma laboral perquè aquesta reforma no crea riquesa i, per tant, no dóna oportunitats laborals ni a joves ni a no tan joves; ens movem perquè abarateix l’acomiadament i una part el paguem amb els nostres impostos.

Ens movem perquè les ETT no han de poder gestionar els serveis públics d’ocupació ni contractar a l’administració pública ni al sector de la construcció.

Ens movem perquè no és lògic augmentar l’edat de jubilació tenint un 40% d’atur juvenil a Catalunya.

Ens movem per nosaltres, però sobretot perquè no ens retallin els pocs drets que els nostres pares i avis van aconseguir amb el seu esforç per poder viure amb dignitat i per tenir l’oportunitat de ser joves i poder desenvolupar un projecte de vida.

Nosaltres ens movem. Et mous amb nosaltres?

Vine, posa’t en contacte amb nosaltres i participa!!!

Pots fer el tram de 111 km des de Girona fins a Barcelona o el tram Granollers-Barcelona de gairebé 30 kms.

Hora de sortida 9.30 h a Girona. Pl. de la Constitució.

12:30 A Granollers al centre civic Nord c/Lledoners n.6

www.avalot.cat

avalot@catalunya.ugt.org

pedalacontralareforma.blogspot.com

93 304 68 18

Comments are closed.