Piaggio es nega a reunir-se amb el Comitè d’Empresa de DERBI per segona vegada

derbiEl Comitè d’Empresa de Derbi considera una manca absoluta de respecte l’actitud del grup Piaggio, que s’ha negat a assistir a la reunió prevista ahir dilluns en la seu de Departament de Treball entre la Generalitat, l’empresa i els treballadors.

Aquesta és la segona ocasió en què la direcció de Piaggio planta els treballadors catalans i els representants del Departament de Treball. En la darrera reunió, que havia de celebrar-se la setmana passada, la direcció va decidir no presentar-s’hi, al·legant que els treballadors i les treballadores –el comportament dels quals ha estat exemplar durant tot el conflicte- es manifestarien a la porta. No obstant això, va anunciar que en la propera reunió aportaria una proposta d’avançament.

En la reunió d’ahir, i per facilitar encara més les coses, la plantilla va decidir no manifestar-se davant de les portes del Departament de Treball. No va ser suficient per a Piaggio. Ahir, la direcció del grup italià va tornar a deixar plantats els representants dels treballadors i del Departament, sense cap excusa.

El Comitè d’Empresa ho considera una manca de respecte i menyspreu absolut, tant pels treballadors de la planta de Martorelles com per als representants de la Generalitat, que està actuant de mediadora en el conflicte.

Creiem que l’actitud del grup Piaggio és intolerable i d’una gran irresponsabilitat. En lloc d’intentar buscar una solució, la seva actitud provocarà un augment de la crispació i el malestar dels treballadors i les treballadores, que continuen demanant una solució dialogada al conflicte generat per Piaggio amb la seva intenció de deslocalitzar la producció de la planta de Martorelles.

Tanmateix, després de les notícies aparegudes en els mitjans de comunicació sobre l’interès d’un inversor per adquirir la planta de Derbi, el Comitè d’Empresa considera que el grup Piaggio posa una vegada més traves a la viabilitat de trobar una solució per a la plantilla de la planta catalana.

Comments are closed.