Plantilla de multimedia Optical Disc es mobilitza contra el tancament

disc-optic

Dijous, el Comitè es reunirà amb l’alcaldessa de Barberà i es farà la primera concentració per denunciar la situació

Els treballadors i les treballadores de Multimedia Optical Disc inicien aquesta setmana una sèrie de protestes per denunciar l’immobilisme de la direcció del Grupo Cóndor en les negociacions de l’Expedient d’Extinció de tota la plantilla, i contra la decisió del grup de no continuar produint a la planta de Catalunya, a Barberà del Vallès, una planta que és viable.

El passat 28 d’abril la direcció de l’empresa va comunicar al Comitè el tancament de la planta de discos òptics de Barberà i la presentació d’un ERO que afecta tota la plantilla. El Grp Cóndor -al qual Pionerr va vendre l’any 2002 aquesta factoria- ha decidit ara traslladar tota la producció d’aquesta fàbrica a la seva planta recentment ampliada de Saragossa, malgrat que la planta catalana ha mantingut els seus nivells de productivitat respecte anys anteriors.

Des de la UGT de Catalunya no podem arribar a comprendre com una empresa com Multimèdia Optical Disc, amb poca competència al mercat, decideix tancar la seva planta més productiva, deixar al carrer tota la plantilla, i endur-se tota la producció a una altra de les empreses del Grupo Cóndor a Saragossa, que està passat per moments difícils (anteriorment ha fet aquesta operació amb la planta de Madrid).

Per aquesta raó, el Comitè d’Empresa de Multimedia Optical Disc es reunirà amb l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, el proper 12 de maig a les 10 hores, per expressar-li la preocupació de la plantilla i reclamar-li ajut per part del consistori.

A banda de la reunió, els 55 treballadors i treballadores de Multimedia Optical Disc iniciaran una sèrie de manifestacions i concentracions per denunciar la situació. La primera concentració tindrà lloc el mateix dia 12 de maig, a les 15 hores, davant la Direcció Territorial de Treball i Seguretat Social a Barcelona (Travessera de Gràcia, 303).

Comments are closed.