Port Parés (SERSHS distribució) sanciona 20 treballadors i intenta acomiadar el comité d’empresa per fer vaga

serhsLa UGT de Catalunya ha convocat una concentració de suport el proper divendres davant la seu de l’empresa a Ripollet

L’ofensiva de la patronal i de molts empresaris contra els drets dels treballadors i les treballadores no té límits, fins al punt d’acomiadar o sancionar impunement els nostres delegats i delegades. Això és el que està passant a l’empresa Port Parés (SERHS Distribució) de Ripollet (Vallès Occidental), on la direcció ha obert expedient sancionador a 20 treballadors, entre ells als membres del comitè d’empresa,  arran de la vaga sectorial convocada per la UGT i CCOO de Catalunya els dies 12 i 13 de setembre en defensa del Conveni col·lectiu de begudes refrescants, xarops i orxates de la província de Barcelona. 

La direcció de Port Parés també ha intentant la revocació dels membres del comitè d’empresa en una assemblea que es va realitzar el passat divendres, 18 d’octubre, i a la qual no es va permetre l’accés al centre de treball dels assessors de la Federació d’Indústria i Treballadors Agraris (FITAG) del nostre sindicat. Malgrat això i les pressions exercides sobre la plantilla, l’empresa no ha pogut tirar endavant la revocació dels delegats.

La vaga en defensa del conveni va ser convocada en temps i forma per la UGT i CCOO de Catalunya, de manera que el processos oberts representen un claríssim atac al dret de vaga i a la llibertat sindical, ja que la intenció de la direcció amb l’expedient sancionador i el procés de revocació dels membres del comitè era poder acomiadar-los.

Per aquest motiu, la UGT de Catalunya ha convocat una concentració de suport davant de l’empresa el proper divendres, 25 d’octubre, a les 9 hores, en una   resposta clara i contundent en defensa del dret dels treballadors i les treballadores a fer la vaga, de la llibertat sindical i contra las accions de xantatge de l’empresa.

Concentració en suport de treballadors i delegats Port Parés

DIA: divendres, 25 d’octubre de 2013

HORA: 9 hores

LLOC: davant de l’empresa Port Parés (c. de Sant Pere, s/n, Ripollet).

Comments are closed.