Professors i catedràtics d’universitat donaran suport a la vaga general del 29-S

banderolas

El suport social a la vaga general del 29 de setembre creix. Aquest migdia s’ha presentat el Grup Promotor del Manifest de les Universitats Catalanes, format per professors i catedràtics d’universitat que han decidit impulsar un manifest per donar suport a la vaga general convocada per la UGT i la CONC per al 29 de setembre contra la reforma laboral.

El grup promotor ha fet públic el Manifest de professors i professores univèrsitàries davant la reforma laboral i les polítiques d’ajust econòmic

La iniciativa ha vingut de la mà de les següents persones vinculades al món universitari: Joan Anton Mellón (UB), Teresa Torns (UAB), Albert Recio (UAB), Rosa Queralt (URV), Josep Moreno Gené (UdL), Maria José Saura (UPC), Pere Jódar (UPF), Cristina Carrasco (UB), José Manuel Rúa (UB), Sergi Fillet (UPC), Xavier Vinader, Antonio Madrid (UB), Aida Ruiz (UPF), Ramon Sans (UPC), Àngel Miret (UPF), Jaime Rodríguez (UB), Victoria Fabregat (URV), María José Feijoo (UAB), Francisco Martín (UAB), Eulàlia Guiu (UdG), Emili Loncà (UdL), Joaquín Gairin (UAB), Juan Ignacio Marín (Inspector de Treball), Vicenç Navarro (UPF). També té el suport del personal administratiu i de serveis de les universitats catalanes.

El grup ha creat el bloc http://manifestuniversitatscatalanes.blogspot.com, on s’hi recullen articles d’anàlisi i d’opinió sobre la reforma laboral i les seves previsibles conseqüències.

Comments are closed.