Qatar Airways discrimina, les dones no tenim veu

qtarLa companyia aèria obliga a les dones ha entrar i sortir per la porta de darrera

El proper diumenge, 25 d’octubre, la UGT de Catalunya farà una acció contra Qatar Airways, possible espònsor del Futbol Club Barcelona.

Diumenge, el Barça ha convocat l’assemblea de socis compromissaris del club. Un dels temps que s’anava a tractar però finalment com no han arribat a un acord econòmic s’ajorna, era decidir i sotmetre a votació la renovació de la companyia Qatar Airways  com espònsor del FCB. Encara que en aquesta assemblea no serà un tema a tractar des de la UGT de Catalunya volem conscienciar als socis compromissaris de les directrius que el possible espònsor Qatar Airways aplica sobre les seves treballadores.

Qatar Airways, la principal companyia aèria de Qatar, discrimina a les hostesses de vol per ser dones. Sota el lema “No tenim veu” un grup de dones es concentrarà davant del Palau de Congressos de Catalunya per mostrar el nostre rebuig contra l’empresa aèria i les mesures que aplica sobre les seves treballadores.

Alguns dels exemples més denigrants i discriminatoris són que les dones han de sortir i entrar de la feina només per la porta de darrera i que no poden acabar la seva jornada i marxar, han d’esperar a què un home les vinguin a buscar.

L’acció tindrà lloc a les 9.30 hores davant del Palau de Congressos de Catalunya a la Diagonal.

Acció – No tenim veu

DIA: diumenge, 25 d’octubre
HORA: 9.30 hores
LLOC: davant del Palau de Congressos de Catalunya a la Diagonal (Barcelona).

Comments are closed.