Qualitat Habitatge Social, la cooperativa de la UGT de Catalunya, celebra 20 anys de vida amb més de 3.000 vivendes lliurades

qualitatDiumenge es lliuraran les claus d’una promoció de 55 pisos a Barcelona, amb la participació de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT, i Meritxell Borràs, consellera de Governació

Qualitat Habitatge Social, la cooperativa d’habitatge de la UGT de Catalunya, celebra el 20è aniversari de la seva constitució. Dues dècades d’un projecte al servei dels treballadors i les treballadores, pensat per construir vivendes de qualitat a preus assequibles  per assegurar el dret a l’accés a un habitatge digne.

Des de l’any 1995 Qualitat Habitatge Social ha lliurat més de 3.000 habitatges en més d’un centenar de promocions repartides per tot el territori català.

El nostre sindicat farà un acte de commemoració d’aquests 20 anys de la cooperativa el proper diumenge, 10 d’abril, a les 12 hores, tot coincidint amb el lliurament de claus dels 55 habitatges de la nova promoció de Roquetes, al districte de Nou Barris de Barcelona.

A l’acte hi participaran Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT i impulsor de la cooperativa d’habitatge, Camil Ros, secretari general la UGT de Catalunya, Josep M. Montaner, regidor d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, i Meritxell Borràs, consellera de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

Acte 20è aniversari Qualitat Habitatge Social

DIA: diumenge, 10 d’abril de 2016
HORA: 12 hores
LLOC: promoció d’habitatges de Roquetes (encreuament dels carrers Nou Barris – Les Torres – Plaça Joaquim Serra, 6 – Barcelona). Plànol:

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zvgn9uxjUmwc.k4F1XPseu-fg&usp=sharing

Comments are closed.