Queixa formal per exigir al Departament d’Interior que no exposi els treballadors i les treballadores de seguretat privada en manifestacions com la de dissabte a l’Estació de Sants

El sindicat sectorial de Seguretat de la Federació de Serveis de Mobilitat i Consum de la UGT de Catalunya ha adreçat una queixa formal al Departament d’Interior en relació a l’operatiu policial que va tenir lloc el passat dissabte, 16 de novembre, a l’Estació de Sants (Barcelona).

Durant aquest operatiu, la policia catalana va situar els treballadors i les treballadores de seguretat privada entre els manifestants i els agents de l’autoritat. Des del nostre sindicat volem recordar que aquests treballadors i treballadores no disposen de les mesures de protecció física i jurídica que sí tenen els agents de l’autoritat. Per tant, aquest tipus d’actuacions comporten un risc molt elevat per a la integritat física per als treballadors i les treballadores de seguretat privada.

En aquesta queixa instem al Departament a què revisi els protocols d’actuació davant aquestes situacions i exigim que es vetlli per la seva seguretat i no se’ls exposi els treballadors i les treballadores de la seguretat privada a aquest tipus de riscos.

Comments are closed.