Rebuig frontal als expedients presentats a T-Systems Eltec

TSystemsLa direcció empresarial del grup T-Systems ha decidit aplicar la reforma laboral en una de les empreses, T-Systems Eltec, dedicada principalment al manteniment i la reparació de hardware.

T-Systems ha presentat i obert dos processos paral•lels per a T-Systems Eltec, que afecten tots els centres de l’empresa d’arreu de l’Estat, on hi treballen 1.200 persones, la meitat a Catalunya. En primer lloc, un ERO d’extinció per a 313 llocs de treball (163 dels quals, a Catalunya). I, per a la resta de la plantilla, T-Systems ha presentat un ERO de reducció salarial del 15%.

La direcció de T-Systems planteja aquestes mesures com a necessàries per garantir la viabilitat de l’empresa després de la caiguda del negoci del sector financer i per la forta competència entre les empreses constructores de hardware, així com pel resultat de les recents adjudicacions de contractes per part de la Generalitat de Catalunya.

Les mesures anunciades han provocat el malestar de les plantilles dels diferents centres, que han manifestat la seva oposició frontal en les diferents assemblees que s’han realitzat arreu del territori. Iniciat el període de consultes reglamentari, la part social de la mesa de negociació ha manifestat el seu rebuig a les mesures presentades per la direcció general.

Comments are closed.