Repartiment d’octavetes informatives sobre la manifestació de Diumenge per una #CatalunyaSocial

cat-socialEl secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, participarà a les 7 hores en el repartiment a l’Estació de Sants 

La UGT de Catalunya, CCOO i USO, amb el suport d’altres entitats socials, han convocat manifestacions i concentracions a tot l’Estat demà, 3 d’abril, contra les polítiques d’austeritat i retallades imposades a Europa, en el marc de la convocatòria de la Confederació Europea de Sindicats (CES), que culminarà el dia 4 d’abril amb una euromanifestació a Brussel·les

A Catalunya els sindicats han convocat manifestacions a Barcelona i Girona el diumenge 6 d’abril, en el marc de la campanya Per una Catalunya Social i sota el lema “Defensem els nostres drets”.

Per tal d’informar la ciutadania, demà dijous, 3 d’abril, a partir de les 7 hores, es repartiran octavetes informatives en diferents punts de la xarxa de transport públic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep M. Àlvarez, participarà a les 7 hores en l’acció a l’Estació de Sants de Barcelona.

 

Comments are closed.