Reunió al Parlament sobre l’ERO presentat per Fábrica Ibérica de altavoces (Vacarisses)

altavoces
Serà dimecres, 1 d’octubre, a les 16 hores. Durant la reunió la plantilla es concentrarà a les portes del Parlament

El proper dimecres, 1 d’octubre, a les 16 hores, tindrà lloc al Parlament de Catalunya una reunió, a demanda dels Ajuntament de Vacarisses (Vallès Occidental) i Castellbell i el Vilar (Bages) per tractar l’ERO presentat per Fábrica Ibérica de Altavoces per acomiadar 79 treballadors. A la reunió hi participarà la direcció, el comitè d’empresa, els ajuntaments afectats i representants del Departament d’Empresa i Ocupació.

A la mateixa hora, les treballadores de la planta vallesana es concentraran a les portes del Parlament.

La setmana passada el nostre sindicat va denunciar que la direcció de la Fábrica Ibérica de Altavoces (Vacarisses) vol acomiadar 79 treballadors d’una plantilla de 115 persones. La majoria dels afectats són dones de més de 45 anys, i també s’han inclòs a l’expedient delegats sindicals i treballadors discapacitats.

La direcció va informar al comitè d’empresa a través d’un burofax de la presentació de l’ERO, sense cap tipus de negociació i al·legant motius econòmics per falta de comandes.

Des de la UGT de Catalunya denunciem la situació injusta en la que es troben els treballadors, ja que considerem que els motius econòmics no estan justificats i que es tracta d’una excusa per la deslocalitzar la producció a Hongria.

A més, el comitè ha volgut negociar les condicions dels 36 treballadors i treballadores que continuaran a l’empresa, assegurant les seves condicions laborals, però la direcció no ha volgut assegurar la seva continuat.

Comments are closed.