Rotocayfo acomiada un treballador per una grip després de 14 anys a l’empresa

rotocayfoRotocayfo reincideix i fa fora per absentisme 3 treballadors més que van causar baixa mèdica

La direcció de Rotocayfo torna a acomiadar treballadors de la planta de Sant Vicenç dels Horts, emparant-se en la nova reforma laboral per fer de baixes mèdiques justificades un motiu d’absentisme.

Cal recordar que l’empresa encara està pendent de la resolució d’un judici interposat anteriorment per haver fet aquest tipus d’acomiadaments, inclús fent fora una treballadora embarassada i un treballador que havia agafat els seus dies personals per assistir a l’enterrament d’un familiar. No obstant això, la direcció de Rotocayfo torna a acomiadar.

Aquest cop ha acomiadat 3 treballadors més, 2 homes i 1 dona, que havien causat baixes mèdiques corresponentment justificades pels metges. Com un dels treballadors acomiadats, que portava més de 14 anys a l’empresa i que ara es veu al carrer simplement perquè va patir una grip i, en reincorporar-se a la feina, va recaure i el metge va tornar a donar-li la baixa. Després de 14 anys treballant per a Rotocayfo, Rotocayfo el fa fora per 10 dies de baixa mèdica per la grip. Una situació molt similar a la dels altres dos treballadors acomiadats en la nova tongada.

Comments are closed.