Sandra Martin al capdavant d’un nou equip de treball a MCA – UGT comarques gironines

La federació MCA – UGT comarques gironines que representa els sectors del metall, construcció i afins ha celebrat una assemblea congressual per encarar el futur de les reivindicacions sindicals de cara els propers anys en la nostra demarcació.

Els representants dels 400 delegats de la UGT en aquest sindicat a comarques gironines han escollit un equip de treball presidit per Sandra Martin, amb representació dels diferents sectors i empreses més significatives de la demarcació.

En l’assemblea s’ha informat de la gestió d’aquests darrers 4 anys, on la crisi ha afectat considerablement als treballadors i les treballadores d’aquests sectors i s’ha debatut les reivindicacions i les formes de treball pel futur.

A més, s’ha fet un reconeixement als companys que deixen la tasca de responsabilitat en el sindicat , el Josep M. Gomar i Dionís Garcia, que han estat al capdavant del sindicats en els darrer 8 anys.

A partir d’ara, s’inicia una nova etapa, que cal encarar amb il•lusió , eficiència i força per continuar reivindicant els drets dels treballadors i les treballadores de cada un dels sectors en totes les comarques gironines.

Comments are closed.