SAP-UGT es concentra davant d’interior per denunciar la precària xarxa de comunicacions dels Mossos

mossos1.jpg

Actualment existeixen al territori català ‘zones fosques’ on les emissores policials senzillament no funcionen

Avui el Sindicat Autònom de Policia (SAP-UGT de Catalunya), majoritari en el col·lectiu que representa, s’ha concentrat davant la seu del Departament d’Interior per denunciar les deficiències de la xarxa de comunicacions que utilitza el Cos de Mossos d’Esquadra (CME).

Són molts els escrits que, des de mitjans de l’any 2008, SAP-UGT de Catalunya ha presentat al Departament d’Interior denunciant les greus deficiències del sistema de comunicacions, que posa en greu risc no tan sols la integritat física dels efectius del cos, sinó també la de la resta de ciutadans de Catalunya.

El Departament d’Interior va suprimir un sistema de comunicacions que funcionava perfectament per implantar-ne un de nou sense assegurar-se abans que tingués una eficiència absoluta arreu del territori. La trista realitat actualment és que al territori català existeixen “zones fosques” on les emissores policials senzillament no funcionen.

La nostra organització entén que la seguretat del col·lectiu no es pot veure perjudicada ni influenciada per problemes pressupostaris i no ho podem permetre perquè amb el que estem jugant és amb vides humanes. Per això demanem al Departament d’Interior respecte per la tasca dels mossos d’esquadra.

El CME, tal com anuncia el Departament d’Interior en campanyes publicitàries, es jugarà la vida, no tan sols 112 vegades per la seva ciutadania, sinó tantes com siguin necessàries. Però és obligació del nostre sindicat assegurar que totes i cadascuna d’aquestes vegades, el col·lectiu disposi de totes les mesures necessàries per afrontar-les amb la màxima seguretat possible.

Als següents enllaços trobareu fotografies de la mobilització d’aquest matí, en què “mossos castellers” s’han enlairat per intentaran trobar “cobertura”:

Comments are closed.