Schott Ibérica anuncia l’acomiadament de 112 treballadors

schott
L’empresa de fabricació i comercialització de tubs de vidre per ús farmacèutic, SCHOOT IBÉRICA, ha anunciat l’acomiadament col·lectiu de 112 dels 127 treballadors que hi treballen a la planta.

L’empresa al·lega causes productives, organitzatives, econòmiques i tècniques per a prendre la decisió d’acomiadar la totalitat dels treballadors de l’activitat productiva.

Des del comitè d’empresa es denuncia que aquests acomiadaments no només són injustificats, sinó que a més amaguen una intenció per part de l’empresa per deslocalitzar la planta de Sant Adrià del Besòs per integrar la maquinària a Alemanya on la producció no és tan beneficiària com a Catalunya.

Els beneficis d’aquest any a la planta de Catalunya són majors que els panificats prèviament, així doncs, les causes econòmiques, productives i organitzatives exposades manquen d’argumentació.

Aquesta tarda els treballadors i treballadores seran informats a una assemblea i aquest divendres, 23 de maig, l’empresa es tornarà a reunir per explicar les condicions d’aquest ERE.

Comments are closed.