Sindicats i patronal constitueixen la Comissió de Serveis Públics de Transport de Viatgers per Carretera de Catalunya

Dimarts es va constituir la Comissió Sectorial de Serveis Públics de Transport de Viatgers per Carretera de Catalunya. Es tracta d’un espai d’anàlisi, coordinació, informació i consulta formada per

La UGT de Catalunya ratifica l’acord d’increment salarial per a les treballadores i treballadors de la Generalitat

Un acord necessari i de responsabilitat, tot i que insuficient, ja que encara som lluny de recuperar tot el que s’ha retallat als empleats i empleades públics en els darrers anys, especialment les pagues extres de 2013 i 2014.

La UGT de Catalunya exigeix la convocatòria immediata de la Mesa General de la Funció Pública i tancar acords aquest mes de setembre

Volem que la Generalitat compleixi els seus compromisos: retorn als seus treballadors de les pagues extres pendents i un increment salarial que els equipari a la resta d’empleats de l’Estat.

Signat l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC)

Les organitzacions sindicals i les patronals més representatives de Catalunya (UGT de Catalunya, CCOO de Catalunya, Foment del Treball, PIMEC i Fepime) han signat aquest matí l’Acord Interprofessional de Catalunya (AIC) en presència del president de la Generalitat, Quim Torra.