Segona concentració dels treballadors de sanitat privada

manifestaciosanitatprivadaSerà a la clínica Dexeus de Barcelona (de 9 a 10 hores)

Com ja sabeu, la UGT de Catalunya ha convocat un seguit de concetracions per denunciar la situació d'estancament en què es troba la negociació del conveni col·lectiu, degut al continu de propostes inacceptables per part de la patronal, que només malmeten encara més les ja deteriorades condicions laborals en què han de treballar els 13.000 profesionals que s'hi dediquen a Catalunya..

 Foto de Mar Rocabert (ACN)

La segona d'aquestes concentracions (la primera va tenir lloc el dimecres passat davant del centre Quality Medical Service), serà demà a les portes de la Clínica Dexeus de Barcelona, de 9 a 10 hores.

La UGT de Catalunya va denunciar en roda de premsa quina és la situació dels treballadors del sector de la sanitat privada al nostre país. El nostre sindicat ja no va signar l'anterior conveni perquè enteníem que perjudicava els i les professionals del sector, i el temps així ens ha donat la raó, amb un augment de la precarietat laboral, manca de personal, salaris baixos, augment de la ràtio de pacients per professional i de la càrrega assistencial, manca de reconeixement professional, etc.

 

CONCENTRACIÓ TREBALLADORS SANITAT PRIVADA
DIA31 d'octubre
de 2007.
HORA: De 9 a 10 hores.
LLOCDavant les portes de la Clínica Dexeus (c/Sabino Arana, 5-19 – Barcelona).

 

 {mxc}

Comments are closed.