Seguiment del 77% en la primera jornada de vaga del sector de begudes refrescants, xarops i orxates de Barcelona

begudes4La UGT de Catalunya xifra en un 77% el seguiment del primer dia de vaga convocat en defensa del Conveni de begudes refrescants, xarops i orxates de la província de Barcelona. Un èxit rotund amb un seguiment massiu en les empreses del sector, on l’aturada ha tingut especial efecte a empreses cabdals com Shers Distribució, Euroestrella BCN i Distribucions Serrano, on no han pogut sortir els camions de distribució.

La UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya han convocat vaga avui i demà, en contra del bloqueig del conveni. Aquestes jornades de vaga responen a l’actitud inflexible, intransigent i retrògrada de la patronal del sector, que vol aprofitar les oportunitats que facilita la nova reforma laboral amb la intenció de deixar sense conveni els treballadors i les treballadores d’aquest sector. Amb aquesta intenció, la patronal ha fet marxa enrere en molts avenços que fins al moment s’havien produït durant les negociacions, generant un greu perjudici als treballadors i les treballadores del sector en les seves condicions laborals. 

El conveni col•lectiu del sector de les begudes refrescants, xarops i orxates de la província de Barcelona regula les condicions laborals d’uns 1.700 treballadors i treballadores de la província de Barcelona.

Comments are closed.