Seguiment del 80% a la funció pública

BANNERHUELGA2
La UGT de Catalunya valora molt positivament el suport dels treballadors i les treballadores de la Funció Pública a la jornada de vaga d’avui, que se situa al voltant del 80% dels empleats i empleades de les Administracions Públiques de Catalunya.

Aquest seguiment s’ha secundat malgrat que la Secretaria de Funció Pública ha comunicat a tots el Departaments de la Generalitat, a través de la instrucció 5/2010, l’oferiment als seus treballadors i treballadores de treballar la tarda de la vaga general a canvi de lliurar la primera tarda laborable en horari no estival.

Tanmateix, el Departament de Salut ha incomplert el decret de serveis essencials, pactat i en els hospitals i ambulatoris no s’ha desprogramat cap activitat.

Amb aquests resultats i ara més que mai, la UGT de Catalunya continua el camí emprès cap a un intent de revocar el Decret Llei 8/2010 que suposa un greuge sense precedents cap els empleats públics d’aquest país, on la retallada d’un 5% de mitjana als salaris públics ha suposat la ruptura de l’Acord de Funció Pública en el marc del Diàleg Social 2010-2012.

Comments are closed.