Seguiment del 80% en la segona jornada de vaga del sector de begudes refrescants, xarops i orxates de Barcelona

begudes2-1La UGT de Catalunya xifra en un 80% el seguiment de la segona jornada de vaga convocada en defensa del Conveni de begudes refrescants, xarops i orxates de la província de Barcelona. Un seguiment massiu com el d’ahir, i que ha tornat a aturar les principals empreses del sector, com Sehrs Distribució, Euroestrella BCN i Distribucions Serrano.

Aquestes jornades de vaga responen a l’actitud inflexible, intransigent i retrògrada de la patronal del sector, que vol aprofitar les oportunitats que facilita la nova reforma laboral amb la intenció de deixar sense conveni els treballadors i les treballadores d’aquest sector. Amb aquesta intenció, la patronal ha fet marxa enrere en molts avenços que fins al moment s’havien produït durant les negociacions, generant un greu perjudici als treballadors i les treballadores del sector en les seves condicions laborals.

El conveni col•lectiu del sector de les begudes refrescants, xarops i orxates de la província de Barcelona regula les condicions laborals d’uns 1.700 treballadors i treballadores de la província de Barcelona. 

Comments are closed.