Seguiment del 95% en la primera aturada del dia de la plantilla del Metro de Barcelona

TMB_metroEl comitè d’empresa valorarà si denuncia la direcció de TMB per fer sortir més trens dels decretats per als serveis mínims

La plantilla del Metro de Barcelona ha seguit en un 95% la vaga durant la primera franja del dia, de 7 a 9 hores, el que demostra el malestar dels treballadors i les treballadores davant la paràlisi absoluta de les negociacions del conveni col·lectiu per part de la direcció de TMB. Es preveu que el seguiment també serà massiu en les properes aturades del dia, convocades de 16 a 18 hores i de 20.30 a 22.30 hores.

L’aturada s’ha produït sense incidències, però el comitè d’empresa es reunirà aquest migdia per valorar se denuncia la direcció de TMB davant de la Inspecció de Treball, ja que s’han fet sortir més trens dels que tocaven segons els serveis mínims decretats per l’administració.

Aquesta és la primera jornada del nou calendari de vagues convocat pel comitè d’empresa. Les aturades es realitzaran tots els dilluns no festius mentre la negociació del conveni continuï bloquejada.

Comments are closed.